Verkoop D’n Uulespeegel zaterdag 11 februari

Aanstaande zaterdag 11 februari 2017 zal de unieke Vastelaovesgezet D’n Uulespeegel weer huis aan huis verkocht gaan worden in het Prinseriek Pey, te weten op de Slek, op ’t Hingen, in Pey en in Schilberg. Vanaf 10.30 uur zullen leden van Vastelaovesvereniging De Aester Sjaelen Uul en vrijwilligers aanbellen voor de verkoop van D’n Uulespeegel. Als je dus niet stad en land moet afreizen om in het bezit te komen van de Uulespeegel, zou het handig zijn als de verkopers U thuis aantreffen. Deze prachtig uitgevoerde Vastelaoves gezet, met allerhande weetjes, grappen, aankondigingen en foto’s is te koop voor het luttele bedrag van € 5,-.

Vanaf 11.00 uur is De Uulespeegel ook te verkrijgen bij @Friends aan de Rijksweg Noord, waar de commissie deze dag haar basis heeft. Iedereen kan hier binnenlopen en De Uulespeegel kopen, zou men de huis-aan- huis verkopers mislopen. Prins Peter II zal samen met Adjudant Marcel bij Jan Linders te Pej aanwezig zijn waar men De Uulespeegel direct van de Prins kan kopen en tevens een gesigneerd exemplaar, door Prins Peter, kan bemachtigen. Op deze dag is er ook het oud-papier ophalen door de Vastelaovesvereniging op de parkeerplaats van de Dorpstraat en Houtstraat. Vanaf 10.00 uur kan men hier ook de Vastelaovesgezet kopen. Zou men deze dag geen Vastelaoves gezet kunnen kopen door omstandigheden, geen probleem. Na deze zaterdag 11 februari 2017 zal in de dagen cq. weken nadien de na-verkoop van de Vastelaovesgezet D’n Uulespeegel bij Jan Linders te Pey zijn.