THE MASKED DANCER! HET LIVE EVENT VAN THE PEJJER STARS

Als eerste in Nederland krijgen The Pejjer Stars hun eigen productie van “The Masked Dancer”! Eerder dit jaar ging Amerika ons al voor met de productie dat een variant is op het inmiddels bekende televisieprogramma “The Masked Singer”. In dit televisieprogramma gaan bekende Nederlanders met elkaar de strijd aan om zo lang mogelijk gehuld te blijven in hun onherkenbare outfits.

Bij The Pejjer Stars gaat het niet zozeer om de strijd maar veel meer om het dansplezier. Daar waar zij normaliter tijdens de vatselaovesdagen op vele plaatsen hun danskunsten mogen vertonen was het afgelopen jaar rustig. Dat bracht ons op het idee om de meiden van The Pejjer Stars hun eigen dansshow te geven. Elke danseres zal twee korte optredens verzorgen op muziek die zij zelf hebben uitgezocht, uiteraard met een passend outfit. Allemaal met een knipoog naar de vastelaovendj. De jury, bestaande uit Prins Chris I, Jeugdprins Ayrton I, Adjudant Roel en Adjudant Justin proberen te achterhalen welke danseres verschuilen achter de gekozen personages. Na twee rondes maakt de jury bekend wie nog een derde ronde mag dansen waarna de finale onthulling plaatsvind.

Uiteraard vindt “The Masked Dancer” plaats met passende corona maatregelen. Zo worden de introductiefilmpjes en dansen eerder opgenomen. Tijdens de show worden deze voorzien van live- commentaar.

Mis het niet en stem halfvasten af op het Live facebookevent!