Jubileum 6×11

In 2018 viert onze vereniging hun 6×11 jarig bestaan. Tijd voor een feestje!! In het weekend van 16, 17 en 18 november 2018 organiseert de Aester Sjaelen Uul een jubileum weekend.

 

16 november : Limburgs Awd Prinsen Treffen
Voor alle oud prinsen uit onze provincie. Feestavond met onder andere artiesten zoals Averegs, Roy Selder, Spik en Span en Don Kiesjot.

17 november : ’t groat jubileum fieës
Groot feest met artiesten zoals Knallermann, Kartoesj en Richtig Rex

18 november : Fieës väör de ganse femilie!
Geniet ’s ochtends van een echt Boerenontbijt. ’s Middags kun je genieten van artiesten zoals onder andere Big Benny, de Jonges van de Zank, Spik en Span. Onze eerste jeugdprins wordt uitgeroepen en de dansgroep zullen hun eerste kunsten vertonen. Voor de kinderen wordt een speciaal Rabobank Kénjerdörp ingericht.

Opgeven voor het ontbijt is vooraf verplicht en kan tot en met 31 oktober 2018 door onderstaand opgavenformulier inclusief het geld in te leveren op een van de volgende adressen: Brugweg 38a – Kleefstraat 38 – Rutsekovenstraat 29 – Bergstraat 2b.

 

 

 

 

 

Flyer
De afgelopen periode zijn in heel Pey en omstreken flyers verspreid met hierop het volledige programma. De flyer is hier terug te vinden.