Sterretoch 20 februari op de Slek

Op de Slek vielen de afgelopen dagen plotseling een groot aantal sterren uit de lucht. De sterren zagen de afgelopen jaren zoveel rood, geel en groen door de straten trekken, dat ze het feest dit jaar wel eens met eigen ogen wilden bekijken. Maar helaas: de kinderoptocht gaat niet door! Toch zouden de Vastelaoves-Sterren heel graag al die vrolijk geschminkte gezichtjes en kleurrijke pakjes eens van dichtbij willen zien. En daar hebben ze jóu op zondag 20 februari a.s. voor nodig! Tijdens de Vastelaoves-Sterrentocht ga je samen met het gezin of vriendjes / vriendinnetjes op zoek naar de sterren van de Slek. Bij elke ster kun je jouw sterrenkaart (die je bij aanmelding ontvangt) verder vullen. Heb jij alle sterren bezocht? Geweldig! Dan mag je als bedankje een speciaal aandenken bij het Slekkerhoes afhalen. En wie weet kom je daar ook nog een prins tegen…

Om deel te nemen, meld je je voor 16 februari aan. Je ontvangt dan de speciale sterrenkaart en meer informatie over o.a. het zoekgebied.

Tijdstip: 14.11 en 16.11 uur Eindlocatie: SlekkerhoesAanmelden via sterretoch@gmail.com (graag het aantal kinderen dat deelneemt vermelden). Deelname is gratis.