Verkoop vastelaovesgezèt

Aanstaande zaterdag 23 januari start om 10.33 uur weer de verkoop van de prachtige en kolderieke vastelaovesgezèt D’n Uulespeegel (de 57e editie alweer!!) van vv De Aester Sjaelen Uul uit Pey. Met het kopen van dit kleinoodslaat men 2 vliegen in een klap. Men steunt de vereniging financieel en men is gegarandeerd enige uren onder pannen met het lezen van dit meesterwerk. De prijs van de gezèt was al crisisbestendig voordat die uitbrak. De verkopers verzoeken de inwoners van het Prinseriek Pej vriendelijk om gepast af te rekenen. Ook dit jaar is de redactie van D’n Uulespeegel (een 14-tal vrijwilligers waarvan het merendeel niet eens lid is van de vereniging) er, net als in voorgaande jaren, wederom in geslaagd om een juweeltje in elkaar te stelen. Verpakt in een unieke en tot de verbeelding sprekende lay-out, kleurrijk van het begin tot het einde en doorspekt met opmerkelijke en dolkomische verhalen. Anekdotes die betrekking hebben op het verleden maar ook de hilarisch vooruitziende blik in de toekomst wordt niet geschuwd. De jeugd van Prins Marcel II wordt aan de hand van foto’s op dolkomische wijze tegen het licht gehouden. Het aanschaffen meer dan waard dus. Vanaf deze plaats wil de vastelaovesvereniging alle adverteerders dank zeggen voor hun bijdrage. De Aester Sjaelen Uul wenst iedereen veel leesplezier. Wanneer U onverhoopt niet thuis bent als de verkopers aanbellen, kunt U zaterdag 23 januari voor het kopen van een gezèt tot circa 18.00 uur terecht bij @Friends aan de Rijksweg Zuid in Pey.

Vanaf maandag 25 januari kunnen (heel misschien, want meestalis het kleinood op de verkoopdag zelf helemaal uitverkocht!) nog gezètte gekocht worden bij Supermarkt Jan Linders Houtstraat Pey, Kapsalon Duoline Schoolstraat Pey en bij Petra Stevens, Houtstraat 19 Pey.