Sjlagerkonkoers en prinsoetrôpe op zaterdag 7 januari!

De laatste jaren is het vaste prik dat onze prins op de eerste zondag van januari wordt uitgeroepen. Vanaf komend seizoen gaan we hier verandering in brengen! Zowel het sjlagerkonkoer als het uitroepen van onze nieuwe Prins wordt verplaatst naar de zaterdagavond. Dit heeft als voordeel dat de gezellighed nog langer kan duren en iedereen op zondag lekker kan uitslapen in plaats van werken! Op zondag wordt onze vereniging vastgelegd op de foto, leggen wij een bodem tijdens het verenigingsontbijt gevolgd door een rondgang langs de kroegen in Pey om onze nieuwe Prins voor te stellen. Uiteraard zijn jullie tijdens de rondgang van harte welkom!

Wil jij weten welke sjlager tijdens de doldwaze dagen door de speakers van Pey schalt? Wie de nieuwe heerser van prinseriek Pey wordt? Kom dan op zaterdag 7 januari naar zalencomplex Pejjerhaof! Net zoals alle andere jaren is de toegang gratis.