Op zoek naar een nieuwe uitdaging met de vastelaovendj in Pej?

Ga eens een nieuwe uitdaging aan om samen met je vrienden iets anders te gaan doen met de “vastelaovendj.

Vind je het leuk om teksten, gedichten of verhalen te maken….dan zijn wij op zoek naar JOU.

Probeer eens een leuke, gekke “vastelaoves” tekst te maken en wellicht lukt het je om er een leuke melodie op te bedenken, dan ben je al 100% geslaagd.

Als je dit dan ook nog zelf of met je vrienden, familie en/of collega’s  wilt gaan zingen op ons sjlagerkonkoer dan wordt “de vastelaovendj” onvergetelijk!

Lukt het je niet…maar vind je het een uitdaging om eens een sjlager ten gehore brengen, neem dan contact met ons op. Wij willen je hierin met alle plezier begeleiden.

Je hoeft immers geen muzieknoten op papier te zetten.

Hoe gaat het in zijn werk: je bedenkt een leuke tekst en melodie. Dit ga je dan inzingen op een mp3 recorder. Het bestand wordt doorgestuurd naar de studio alwaar een orkestband wordt gemaakt. Deze krijg je om te gaan oefenen en daarna met je groep naar de studio voor de opname, dit is een unieke belevenis en voor iedereen toegankelijk.

Dus wil je voor 2018 de uitdaging aangaan om eens deel te nemen aan ons Sjlagerkonkoer , reageer dan zo snel mogelijk naar onderstaand e-mailadres en wij zullen contact met je opnemen. Email: sjlager.asu@gmail.com

Met muzikale groeten

’t Sjlagerkommitee