Bontje Aovendj en Middig

Op zaterdag avond 25 januari 2020, aanvang 19.33 uur en zondag middag 26 januari, aanvang 13.33 uur staan de Bonte Avond c.q. Bonte Middag weer op de agenda van VV De Aester Sjaelen Uul. In de zaal van de Peijerhaof aan de Houtstraat zullen deze 2 dagen allerlei artiesten van eigen bodem met zang, sketch en buut de gasten een heerlijke gevarieerde avond c.q. middag bezorgen. Gezien de opkomst in de voorgaande edities van de Bonte Avond en Middag blijkt het nog steeds een gouden formule dat alle optredens door de eigen artiesten gedaan worden. Het publiek weet dit zeer goed te waarderen.

Er zijn nog steeds kaarten te koop voor de zaterdag avond en de zondag middag. Kaarten kosten in de voorverkoop € 7.50 en zijn te koop op de volgende adressen: Bij Café ’t Slekkerhoes, Hoogstraat 22 op de Slek en bij Café ’t Hingen, Op den Dijk 2a op ’t Hingen en Profile Wijnen op de Houtstraat 79a te Pej. Tevens kan men deze kaarten nog steeds online reserveren. Kaarten zijn ook te koop aan de zaal voor dezelfde prijs, maar vol = vol. Dus om teleurstellingen te voorkomen, is het wellicht handiger om deze toch in de voorverkoop aan te schaffen.

De artiesten zijn al volop bezig met het voorbereiden van hun optredens. Het programma is zeer afwisselend en zit weer helemaal vol, dus entertainment gegarandeerd.