VASTELAOVES BOOSTER ALERT!

Allereerst de beste wensen voor 2022; een jaar in goede gezondheid, vol liefde en gezelligheid. Wij komen dit jaar met de ‘Vastelaoves booster’ als alternatief programma voor de Pejjer vastelaovendj. Een programma voor jong en oud. Soms digitaal en waar het kan en mag elkaar ontmoeten. Vastelaovendj samen vieren, hoe dan ook, dat staat voorop!Wat kun je verwachten? Al lachend je buikspieren trainen tijdens de meest hilarische momenten van de afgelopen bonte avonden. Je handvaardigheden ontwikkelen bij het bedenken en maken van je eigen miniatuur wagen of je geluk beproeven tijden het Vastelaoves kienen. Voor de jeugd organiseren wij samen met enkele vrijwillers een Vastelaoves Sterrentocht. Ook de succesvolle eerste editie van Fein in de Bein krijgt een vervolg met nieuwe elementen.Houd de komende tijd onze social media kanalen en website in de gaten, voor meer informatie over de Vastelaoves booster.