Opgeven miniatuuroptocht van start!

Het bouwen van een wagen, kostuums maken, schminck cursus volgen of muziek instuderen; Allemaal vertrouwde activiteiten in aanloop naar de vastelaovesoptocht. Dit jaar doen we dat anders. Beter gezegd, jullie doen het anders. Op vastelaovesmaandag wordt de miniatuuroptocht uitgezonden. Wil jij deelnemen aan deze unieke optocht geef je dan vandaag nog op!

Je kunt als einzelgenger, groep, korps of wagen meedoen in een van de 3 categorieën: t/m 12 jaar, 12 t/m 16 jaar of ouder dan 16 jaar. In alle categorieën zijn drie prijzen te verdelen. Voorwaarde is wel dat je creatie voorzien is van wielen, zelfrijdend is geen vereiste. Tevens zijn er maximale afmetingen. Zo mag je creatie in totaal niet groter zijn 50 cm lang, 30 cm breed en 30 cm hoog.

Enkele tips: Denk bij je creatie aan de leesbaarheid van je spreuk, gebruik veel (vastelaoves)kleuren en juist de kleinste details zijn belangrijk bij miniatuur. Vergeet bovenal niet om te genieten bij het bedenken en maken van je creatie.

Gezien de huidige corona maatregelen wordt de miniatuuroptocht opgenomen op zondag 13 februari. Opgeven kan gemakkelijk via onderstaand formulier. Doe het wel snel. Opgeven is mogelijk tot 10 februari a.s.! Je kunt ook het formulier uitprinten en inleveren bij een van de adressen die vermeld staan op het formulier.

Lees ook de voorwaarden van deelname.